Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at finde på nye retter, når man skal lave mad til sig selv eller sin familie hver dag. Derudover kan det også blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke planlægger sine indkøb og laver mad ud fra de råvarer, man har i huset. Her får du 3 tips til, hvordan du kan gøre din madlavning billigere.

Prøv en måltidskasse fra HelloFresh

HelloFresh er en måltidskasse, der bliver leveret lige til døren. HelloFresh leverer friske råvarer og opskrifter, så man kan lave sunde og velsmagende retter. HelloFresh har flere forskellige slags måltidskasser, så man kan vælge den kasse, der passer bedst til ens behov. HelloFresh har for eksempel en kasse med opskrifter på hurtige retter, en kasse med opskrifter på vegetariske retter og en kasse med opskrifter på retter med fisk og skaldyr. HelloFresh leverer også en familiekasse, hvor der er opskrifter på retter, der er velegnede til børn. HelloFresh giver desuden mulighed for at vælge sin egen menu ud fra deres udbud af opskrifter. Du kan med fordel finde en rabatkode HelloFresh, når du bestiller måltidskassen. Med en rabatkode til HelloFresh bliver madlavningen endnu billigere. Du kan eksempelvis finde en rabatkode fra HelloFresh, som giver rabat uanset, hvor mange personer eller måltider du vælger.

Lav en indkøbsseddel og hold dig til den – impulskøb kan blive dyre

Det er ikke altid lige let at undgå impulskøb, og derfor det kan være en god idé at have en indkøbsseddel med dig, når du handler. På den måde kan du tjekke de ting, du har brug for og samtidig undgå at købe for mange unødvendige ting. Du kan eventuelt lave en liste over de ting, du gerne vil have og lægge et budget for, hvor meget du vil spendere. Butikkerne vil nemlig gerne manipulere din hjerne til at købe mere.

Udnyt resterne fra aftensmaden til frokost eller næste dags madpakke

En af de ting man kan gøre, er at udnytte resterne fra aftensmaden til frokost eller næste dags madpakke. På den måde sikrer man sig, at der ikke bliver madspild, og samtidig sparer man også tid og penge. Det er dog vigtigt, at man sørger for at opbevare resterne på en måde, så de ikke bliver for gamle eller fordærvede. Derfor bør man altid sørge for at opbevare dem i en lufttæt beholder i køleskabet eller fryse dem ned.

Billig madlavning handler i virkeligheden ikke kun om at finde de billigste råvarer. Det handler også om at undgå madspild. Du kan spare en hel del penge ved at følge nogle enkle tips.