Køreferier er en rigtig god måde at holde ferie på, særligt hvis man har børn. Man kan nemlig gøre det i ens eget tempo, og man kan stoppe og holde pauser præcis, som man har behov for det. Køreferier er en god måde at opleve landet på, og Tyskland byder på meget mere end du lige regner med.

Lej en bil

Det kan for mange være lidt overvældende, at man skal køre et godt stykke tid, før man kommer til det område, som man gerne vil opdage. Der findes heldigvis en lille genvej til det. Du kan nemlig hoppe ombord på et fly og så leje en bil, som I kan køre rundt i, når I er landet.

Du slipper for at skulle slide på din egen bil, og hvis den ikke er helt ideel til en køreferie med børnene, så er det en klar mulighed. Så kan du blot leje en bil, som du kører rundt i, og så aflevere den i lufthavnen eller et andet sted, når ferien er slut. Find ud af mere om biludlejning her, og så er du klar til at leje en bil til din næste køreferie.

Stop når I har lyst

En af de klare fordele ved en køre ferie er, at man kan stoppe præcis, når man har lyst. I et land som Tyskland, så vil man komme forbi mange små byer og områder med utrolig meget historie. Byerne ville man normalt gå glip af, hvis man blot boede på ét hotel hele tiden, men du har i stedet for mulighed for at stoppe op og nyde det.

Hvis I er modige, og måske er afsted uden små børn, så kan I også tage af sted uden planer, og rejse rundt efter de lokales gode råd. Så kan I booke hotelværelser løbende, og rigtig udforske landet. De lokale ved ofte, hvilke seværdigheder, skjulte perler eller restauranter man skal besøge.

Sørg for underholdning

Hvis I har børn med, så er det en god idé at sørge for noget underholdning til turen. De kan hurtigt blive utålmodige, men et godt spil eller en film kan hurtigt gøre underværker, hvis uroen skulle opstå.

Det kan også være en god idé at medbringe lidt spil, en god bog eller en kryds og tværs til at underholde de voksne om aftenen eller på passagersædet. Så kan hele familien nemlig nyde turen.