Skal du snart til at holde en større polterabend? I så fald kan denne artikel muligvis hjælpe dig. I denne artikel vil vi give nogle gode råd til, hvordan man skal holde en polterabend i 2021. Læs med her for at sørge for at du holder en moderne polterabend, som passer til disse moderne tider.

Skal kønnene blandes?

Det kan først og fremmest være en rigtig god idé at spørge sig selv om, hvorvidt kønnene skal blandes til polterabend. Det bliver mere og mere populært at gøre og det kan også skabe en helt anden stemning, end hvis man delte kønnene op.

At man skal dele kønnene er trods alt en lidt ældre tradition og den holder ikke altid helt stik i en moderne verden. I dag er der trods alt nogle, som beskriver sig selv som ikke at være hverken kvinde eller mand. Nogle føler sig som lige midt i dette kønsspektrum. Og derudover kan der også være nogen der er hemmeligt transkønnede og faktisk føler sig ret dårlig tilpas med, at de for eksempel kommer med til en mandlig polterabend, hvis de føler sig mere som en kvinde.

Det kan også være meget sjovt, hvis man vælger at holde en samlet polterabend, hvor alle er inviteret. Det kan naturligvis også give en vis hygge, hvis man blot er gutterne eller veninderne sammen. Måske man kan lave en kombination? I kan for eksempel hygge sammen hver for sig i jeres respektive kønsgrupper og derefter mødes til at holde en større fest. På den måde har man lavet et godt kompromis, hvor de fleste kan være tilfredse.

Skal der nu også alkohol på bordet?

Det er også en god ide at overveje, hvorvidt der nu også skal alkohol på bordet. Det virker lidt som en selvfølge for rigtig mange mennesker, men det er nu en god idé lige at genoverveje dette. Det er ikke alle kommer som faktisk er lige så begejstrede for, at der bliver serveret rigtig meget alkohol under en polterabend. Og måske er det ikke denne type polterabend, du egentlig gerne vil have?

Det kan også være meget hyggeligt, hvis man holder en lidt mere stille og rolig polterabend, hvor det ikke går alt for vildt for sig. Måske er du slet ikke typen, som gider at drikke rigtig meget? I så fald er det heller ikke nødvendigt, at du kaster dig ud i denne kategori og prøver at holde en fest, som du egentlig ikke er interesseret i at deltage i.

Tag også et meget godt kig på din vennegruppe og find ud af, hvorvidt det egentlig er okay hvis du ikke serverer alkohol. Måske har de det også helt fint med at man blot lige får en enkelt øl eller to og så at man ellers holder sig i skindet.

Skal der bookes strip?

Det er også meget typisk, at man booker strip, hvis man skal til at holde en polterabend. Det hører sig ligesom til, og det er altid noget, som man ser på film. Du kan naturligvis vælge at udleve den af drøm og booke strip til din polterabend.

Hvilket firma skal du i så fald vælge? Du kan tage et kig på Skystrip.dk, men der er også mange andre gode firmaer derude, som du kan booke igennem. Det vigtigste er blot, at du laver dine undersøgelser omkring det enkelte firma. Her er det en meget god idé altid lige at læse anmeldelserne igennem, hvis du gerne vil booke strip. Hvor glade har tidligere kunder generelt været for den service som de har fået leveret?